Nieuwe koptelefoon

oortjesIk heb dringend een nieuwe koptelefoon nodig. Katten in huis zijn leuk, want het zijn natuurlijk lieve en leuke beestjes, maar soms spelen ze al wel eens graag met iets dat niet van hen is. Het zal me ook leren mijn spullen in de zetel te laten rondslingeren… De kat dacht alleszins dat zo’n wattige oortjes nog wel leuk zijn om mee te spelen… Het gevolg is dat er niets meer van overblijft… En je kan daar wel nieuwe watjes voor kopen, maar ik heb dat ooit eens gedaan en dat is echt niet hetzelfde: dat past maar half, valt er constant af en ziet er niet uit. Dan liever even investeren.

Mijn vorige waren echt perfect: een rond watje zoals op een klassieke koptelefoon, maar met een haakje zodat ze goed achter je oor blijven zitten. Ik heb een hekel aan van die in-ear toestanden. Mijn oor is daar te groot voor denk ik, dat blijft nooit zitten. 😀 En het zou blijkbaar ook ongezond zijn! Die hele grote koptelefoons zijn in nu he, maar dat ziet er zo fout uit… Plus, ik luister graag naar iets op straat of op de fiets, en met zo’n dingen hoor je helemaal niets meer van het verkeer ofzo rond je. Lijkt me ook niet echt veilig.

Dit weekend maar eens naar een winkelcentrum trekken. Misschien nog wel een soldending meepikken, want ik heb nog niet geshopt. 😉 Komt helemaal goed! In a perfect world koop ik zo’n fancy draadloze koptelefoon; maar €300+ voor een headset is wel écht veel geld natuurlijk…

Leave a Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *