Soldeeeeen!

soldenBijna solden, feest! De meeste mensen geven het mij niet na, omdat ik wat men noemt er nogal alternatief uitzie, maar ik hou van shoppen. Ik ben meestal gekleed in een baggy broek, meestal in een los stofje, en een t-shirtje. Ik draag weinig jeans eigenlijk, meestal beige of bruin, beetje afhankelijk van het weer. Ik ben ook verslaafd aan sneakers. Ik loop NOOIT op hakken gewoon… Toegegeven, dat is wel supervrouwelijk enzo, maar het tomboy imago past gewoon bij mij. Dat is waarschijnlijk zo gegroeid.

Ik weet nog dat toen ik klein was mijn papa vooral me altijd in kleedjes wilde proppen voor klasfoto’s en dat soort dingen, maar dat heeft nooit gewerkt eigenlijk. 😀 Eerder het omgekeerde effect uiteraard toen ik wat ouder werd: rebelleren is dan een sport natuurlijk.

Merken waar ik van hou zijn onder andere Diesel en Replay, maar ook Guess (die hebben niet alleen tuttige dingen) of SuperTrash. Maar mijn absolute favoriet is wel G-Star, dat hadden jullie al wel gedacht waarschijnlijk. Echt de ultieme kleding voor mijn stijl. Soms wel een beetje teveel tierlantijntjes, maar praktisch in elke collectie zit er iets waar ik van hou. Alleen wel nogal duur. Maar! Het zijn dus bijna solden! En nog beter: in Nederland, homeland van G-Star, zijn de solden al begonnen! Dit weekend eens naar Breda trekken denk ik, of naar de Kammenstraat – mijn favoriete straat van Antwerpen!

Leave a Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *